Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-02-2009 13:51:16
Garantie & Verzekeringen

Vergoeding kapotte bril

beste arnoldk: "de verklaring die ik kreeg was dat ieder persoon hoort te weten dat je een bril niet op een bank of op bijvoorbeeld de grond kan laten liggen"


lijkt me duidelijk (en logisch) gesteld door uw verzekering....


een bril hoort daar dan ook niet te liggen....precies wat vladja schrijft, zo is het wel...gewoon dikke pech, kijk uw schoonmoeder een keer lief aan, en geef haar een bosje bloemen, en zeg dat het je spijt, en regel het met haar, komt wel goed. (of is je schoonmoeder een bitch..)


losstaand van dit onderwerp: heb een hond, met een zwieperstaart, en ook wij moeten met alles rekening houden: afstandbediening niet op de salontafel leggen, op het randje, hond komt er langslopen, en pats, de afstandsbediening vliegt naar de andere kant van de kamer, geen koffie of i.d op het randje van de salontafel, kortom, je kunt dergelijk soort zaken inschatten.


gr. en succes met je schoonmoeder (ik had er ook een, we hebben wat afgelachen met haar...helaas is ze er niet meer)