Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-02-2009 15:09:12
Garantie & Verzekeringen

Vergoeding kapotte bril

nou wie nu wel of niet aansprakelijk is is relevant vind ik persoonlijk.


wij betalen niet voor niks zoveel geld aan verzekeringen, er is elke keer wel wat,verzekering voor dit en voor dat. ja je moet het allemaal hebben tegenwoordig dat klopt maar wil dan ook wel waar voor mijn geld.


als je iets van iemand kapot hebt gemaakt ongeacht waar het ligt of staat je moet het terug betalen en hoe doe je dat als je een verzeker hebt doe je dat via je verzekering en die horen het gewoon te betalen. maar wat gebeurd er nu doordat 1 er vaak misbruik van gemaakt is boeten de eerlijke mensen en 2 men wil met alles bezuinigen en graag het geld binnen halen maar uitgeven ho maar.


zo heb ik een rechtsbijstand die bijna niks doet om mij te helpen met mijn probleem. je zou toch zeggen als je een advocaat hebt dan zorgt die wel dat de dingen daar komen waar ze komen moeten. en dat die ook weet welke rechten en plichten er zijn. nou geloof me ik heb nog alles zelf moeten doen,naast dat ik mijn advocaat elke keer moest zeggen wat ze moest doen. want anders deed ze niks.ik moest zelfs een kennis van mij inschakelen die werkt op een juristen bureau. nou sorry hoor daar betaal ik  dus echt geen 14 euro per maand voor.


mijn tip laat je niet voor de gek houden lees je voorwaarden goed door en of stuur het alsnog in of wacht er even mee en laat dan weten met een stomme smoes dat je de bril hebt laten vallen.


vind het belachelijk dat je erom moet liegen en het zou niet moeten. maar blijkbaar gaat alles hier zo tegenwoordig.