Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
burgkop - 09-02-2009 18:09:22
Huishouden & Energie

Lawaai centrifugeren van de wasmachine

het klinkt stom, maar trillingsdempers moet je juist - in principe niet gebruiken. in een enkel geval zal het wel helpen, maar dat is van verschillende factoren afhankelijk. als je ze hebt merk je wel of geen verschil, kun je uitproberen.


tegels is een oude methode die goed werkt, liefst nog die grote en zwaardere van 60 x 40 cm. liever 6 cm dik dan 4.


is het misschien een indesit? je hebt garantie als hij net nieuw is. ze kijken eerst hoe hij staat en als dat niet goed is, zullen ze het zelfde zegen als de meeste schrijvers, : tegels eronder.


wanneer dat gedaan is en hij trilt nog, gaan ze verder zoeken, in mijn geval hebben ze de schokbrekers vervangen en dat maakte een wereld van verschil uit. ook het contragewicht bovenop hebben ze aangedraaid. niet zelf doen, zit in kunststof geschroefd, als je het rot draait ben je verder van hui, daar heb je allemaal garantie voor.


omdat de wasmachiene op tegels hoger staat, is het wel raadzaam om er een rand omheen te maken, vast aan de vloer, die ook de tegels bij elkaar houdt zodat de wasmachine niet aan de wandel kan.


wat hij eerder bij ons deed, zo trilde het allemaal eerst, vanaf was 1.


na enkele maanden  na vervangen van de schokbrekers begon het trillen weer opnieuw.


steeds blijven klagen en uiteindelijk een nieuwe machine gehad, ander merk maar ook uit de indesit stal,   ariston, deze is fluister stil, gelukkig, al een paar jaar. wij zijn er zeer tevreden over.


dus als de ondergrond massief is en zwaar, en hij blijft trillen, klagen bij de garantie gever. (ik deed het buiten de winkel om, die moet je ook bellen als er aanspraak op garantie gemaakt moet worden)