Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 09-02-2009 20:51:34
Huishouden & Energie

Lawaai centrifugeren van de wasmachine

Dag,

wij hebben een nieuwe wasmachine, van het merk siemens en die maakt net zo goed meer geluid tijdens het centrifugeren. hij staat in de bijkeuken, schuin onder de slaapkamer van de buren. wij kunnen elkaars machien horen draaien. in het begin waste de buuf ook 's nachts waardoor ik vaak wakker werd. we hebben er over gepraat.  en we hebben haar tijdens het draaien van haar eigen wasmachine eens op de thee gevraagd en toen viel het haar ook op dat het lawaaiïg was.

nu wassen we op tijden waarvan verwacht mag of kan worden dat men niet meer in bed ligt te slapen. mijn idee is, reken eens uit hoelang doet het apparaat er over voordat het centrifugeren begint en pas daar dan de start op aan. en zo lang duurt dat snelle draaien toch ook niet? een pot stroop mag ik niet zeggen, maar geef die buurman eens een zelfgebakken cake of zo.

groet van moin