Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 09-02-2009 21:05:34
Huishouden & Energie

Lawaai centrifugeren van de wasmachine

beste carola48: ieder huiis heeft zo zijn geluiden, is het niet van de kids, met harde muziek, dan is het wel een deur die dichtslaat....een toeilet wat doorgetrokken wordt, een feestje, wat vuurwerk....


wat ik probeer uit te leggen is het volgende: zolang u overdag wat lawaai produceert, is er geen mens op de wereld die daar wat aan kan doen, als betreffende buurman moet werken in de nachturen, dan kan hij oordopjes aanschaffen...


zolang u geen 'lawaai'produceerd in de nachtelijke uren, heeft u, en daarmee dan ook uw buurman, daarmee te leven.


iedereen heeft het recht om overdag te leven, ja, leven!


het zou toch te gek voor woorden zijn, als je als een muisstille maf in je eigen huis zou moeten gaan leven. het wordt natuurlijk anders, als u expres veel lawaai ging produceren, dat is bij u (zover ik kan opmaken) in het geheel niet het geval. u schrijft zelf dat u s'nachts nooit wast!!


als uw buurman morgen wat boorwerk verricht, staat u dan ook gelijk op uw achterpoten?? nee, natuurlijk niet! leef! en wat gezeik over een wasmachine die (overdag!!) draait? kom op zeg! dat heet 'tolerantie' daar gaat het 'm om.....u schrijft zelf 'wat meer lawaai' so what?


tolerantie, da's nu net dat ene toverwoord in dit geval, je kunt hier eindeloos over discussieren, eind van de rit is het toch: leef met elkaar, let niet op elk geluidje....(maar ja, we zeiken wel erg graag, ook dat is hollands op zijn  best..)


leef lekker je eigen leven, zou ik willen zeggen...


groet, henri