Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henri1942 - 11-02-2009 15:11:45
Huishouden & Energie

Lawaai centrifugeren van de wasmachine

hallo carola48,


je zal misschien al het spoor bijster zijn van de alle adviezen.


er zijn er echter meer één of twee die werkelijk begrijpen wat de oorzaak is. nemlijk losliggende balken in de muur.


oplossing eigenlijk is er geen echt goede, dit na 25 jaar ervaring in de huishoudelijke sector service.


mogelijk dat een dikke multiplex plaat van min. 25 mm een oplossing kan bieden, deze dan wel op de vloer vastschroeven waar de balken lopen, kun je vinnden door op de vloer te tikken.


alle andere adviezen van tegeles en dergelijk hebben geen effect aangezien het probleem van de losliggende balkeindee niet opgelost wordt. dus tegels en de trillingsdempers enz.die ze bij onderdeelzaken verkopen  werkt niet.


wel kun je nog rekening houden met de soort belading, mix zoveel mogelijk kleine en grote stukken wasgoed. belaad de wasmacjhine zo vol mogelijk, tot er nog een handbreedte boven kan gestoken worden.  vouw lakens op dat wil zeggen twee keer in de lengte en laat het laken dan in een zigzag op de vloer zakken. opgevouwen in de wasmachine stoppen geeft al een verbetering van het geluidsniveau aangezien er geen ander wasgoed meer tussen het laken kan komen.


soms helpt het als je de wasmachine in een hoek plaatst, omdat daar de vloer meestal vaster ligt dan op andere plekken op de vloer.


feit blijft bestaan dat een wasmachine en een houten vloer geen indeale combinatie zijn.


hopelijk kun je met deze adviezen het geluidsniveau verlagen.


geef geen geld uit aan de vaak gegeven adviezen die toch geen resultaat hebben.


succes


henri1942