Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 12-02-2009 09:58:14
Huishouden & Energie

Lawaai centrifugeren van de wasmachine

carola: beter plan: stuur je buren naar een hutje op de hei....;-)


het is toch eigelijk van de gekke, dat u nog geen wasmachine meer kunt latern draaien, omdat toevallig een buur zich stoort aan wat geluid. we leven nu eenmaal in een moderne wereld, technieken zijn er volop, u heeft uw best gedaan, maar het allerbelangrijkste: u doet dit niet met opzet!


als uw buren gaan verbouwen, dan gaat dit ook door, als uw buren een gaatje moeten boren, dan gaat dit ook door.


mensen kunnen natuurlijk allerlei praktische oplossingen aanreiken, echter, een (in dit geval) wasmaschine, maakt nu eenmaal de nodige db's geluid, net zoals een stofzuiger, want dat moet ook gebeuren, neem aan dat uw buren ook schoonmaken?


kortom: leef gewoon je leven, je doet dergelijk soort dingen niet expres tenslotte. het zou anders zijn, als u dit midden in de nacht zou doen, maar overdag mag u doen wat u wilt hoor! (weliswaar de normale dagelijkse huishoudelijke zaken) 


groet, kenwel (henri)