Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hans911 - 13-02-2009 14:58:47
Voeding & Gezondheid

Kind van 6 jaar apart verzekeren ???

ik weet natuurlijk niet wat je precies voor haar wil verzekeren, maar de meest voordelige verzekering is een spaarbankboekje.


de huidige rente is voldoende om de kostenstijging van de uitvaart jaarlijks te bekostigen.


daarnaast is er de mogelijkheid, bij aegon om een verzekering af te sluiten waarbij je voor je dochter een vaste looptijd hanteerd en een vast laag bedrag per maand betaald. wat je verzekerd is een bedrag voor de uitvaart en die is tot aan het overlijden van je dochter geindexeerd voor de kosten van de verzekerde uitvaart.


bij de dela en soortgelijke zaken blijf je betalen ook al wordt je 120 jaar!!!


ik heb dit voor mijn dochtertje gedaan en betaal dit binnen 15 jaar af en zij hoeft nooit meer een verzekering af te sluiten, ook voor mezelf heb ik dit gedaan, echter omdat ik al iets ouder ben en het risico iets hoger betaal ik ook meer, maar ook na 20 jaar ben ik er helemaal van af, geindexeerd en al.


ik zou eens bij een betrouwbare verzekeringsagent te rade gaan en daarnaast bij verschillende begrafenisondernemers de prijzen opvragen van de verschillende mogelijkheden, dan gaan echt je ogen open!!!


veel succes,


hans