Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 13-02-2009 16:27:37
Computers & Telefonie

Lege pagina

Je kunt het volgende eens controleren.

ga naar start -> uitvoeren -> vul in: msconfig -> klik op [ok]. kijk in het nieuwe venster op het tabblad: opstarten wat er allemaal in de lijst staat.
noteer even welke items allemaal aangevinkt staan en haal dan alle vinkjes weg. scherm sluiten, opnieuw opstarten (je krijgt bij het herstarten een melding dat er wijzigingen zijn gemaakt, maar die melding kun je gewoon wegklikken) en controleer of het probleem opgelost is.

als het probleem dan niet meer terugkomt kun je via bovenstaande procedure de vinkjes weer terugzetten (één voor één of met een paar tegelijk en weer opnieuw opstarten), net zolang tot je de boosdoener hebt gevonden. het is even wat werkt, maar hopelijk leidt het tot de oplossing.

freya