Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 16-02-2009 09:43:09
Computers & Telefonie

Brommen

Hallo emmaeek,

het brommende geluid zal hoogstwaarschijnlijk inderdaad van één van de ventilatoren komen. je ontkomt er dus niet aan om deze eens aan een schoonmaakbeurt te onderwerpen. als je zelf 'niet zo handig' met computers bent, laat een 'handige kennis' dit klusje dan voor je klaren.

een computer bevat verschillende ventilatoren en het hangt van je computer af hoeveel het er zijn. in de voeding zit er één (soms twee), op de processor zit er één, soms op de videokaart nog één en tenslotte, met een beetje geluk, ook nog één aan de achterkant en/of voorkant van de kast. al deze ventilatoren zul je dus (met uitgeschakelde computer) met net behulp van b.v. een kwast schoon moeten borstelen. ook de roostertjes die ervoor zitten niet vergeten. daarna zal het probleem dan wel verholpen zijn.

m.vr.gr. freya