Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jvdorst
jvdorst - 16-02-2009 13:08:06
Computers & Telefonie

Brommen

je hebt het over brommen en dan ga ik er van uit dat je ventilator een ander geluid maakt dan alleen van het snel draaien.


zoals eerder aangegeven. pc van de 220v afhalen. ventilators (en de rest van de pc van binnen) met een kwastje schoonborstelen en het stof dat vrijkomt tegelijk opzuigen met een stofzuiger die je op 5 à 10 cm van de onderdelen vandaan houdt. met blazen stuur je het stof in gaatjes waar je nooit meer bij kan. helpt dit niet dan is het nodig de ventilator te (laten) vervangen, maar eerst goed kijken welke.


let op !! de pc kan ook wel eens staan brommen als hij op een losse ondergrond staat (plank) of ergens tegenaan staat. als je de computer open hebt gehad kan dat ook wel eens tot brommen lijden als je hem niet goed dichtgemaakt hebt.