Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-02-2009 20:38:16
Huishouden & Energie

Wel of niet overstappen van energieleverancier?

@inab


nem: €20,- lagere maandkosten en aan het eind van het jaar nog eens €276,- retour? en dat op een éénjarig contract?


mooi!! zou gelijk doen!!


zal ik u ook een leuk nem verhaaltje vertellen. "als je bij mij gas en elektra afneemt, garandeer ik je dat je voor €52,- per maand klaar bent. aan 't eind van het jaar krijg je bovendien een cheque van maar liefst €750,- ja ja we willen heel graag bij jullie de energie afnemen".


een jaar later ...... eindafrekening ploft in de bus. "kunnen ons ogen niet geloven". bijbetalen €1700,- en die cheque??? nee die is nooit gekomen!


en waar ik dat op baseer? ik ben bij deze mensen geroepen om de boel uit te vlooien en ze bij te staan. wat uiteindelijk resulteerde in een te nemen lening! je zit dan niet gelijk in de ellende doordat je die rekening niet kunt betalen. je maandbedrag voor het komende jaar wordt dan gelijk ook nog eens €250,- per maand! kan u zich daar iets bij voorstellen? van de €52,- naar €250,-! ik ben ruim een jaar lang elke maand bij deze mensen langs geweest. er speelt dan niet alleen de financiele ellende, er komen dan heel wat andere toestanden ook op je af ........ )


ik wil niet zeggen dat dit u overkomt. het kan u overkomen met dit boevengilde.


kan niet anders zeggen dat bassie gelijk heeft. mevr.froger zou d'r ogen uit haar kop moeten schamen, om hier reklame voor te maken, hopelijk zijn de 'gaarkeuken' klanten wijzer dan zij. ben anders bang dat we hier volgend jaar een overstroming zien van 'gaarkeuken nem-ers'.


denk goed na, voordat u vriendjes wil worden met de nem! kan allemaal goed gaan, maar even zo goed bent u net die ene die ze een poot uitdraaien!