Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rb
rbuijsse - 28-02-2009 09:52:35
Computers & Telefonie

Beveiligen tegen sex sites

Hallo jenie, wellicht dat de internet browser krowser iets is voor jou: http://www.krowser.nl/
daarmee vervang je de normale browser op je computer en installeer je eentje die speciaal is gemaakt voor kinderen. je zou op de site moeten kijken of het programma ook geschikt is voor de leeftijd van jouw zoon.
enige beperking: je kunt zelf niet meer zo makkelijk internetten op deze computer. als je een eigen computer hebt, is dat geen probleem.

@henrie en martin: dat kinderen op sex sites (en andere volwassenen sites) zitten wilt niet zeggen dat blijkbaar de interesse er al is. ze kunnen ook op deze sites komen via spam berichten, links op andere sites of andere mogelijkheden. ik kan mij goed voorstellen dat je als ouder niet wilt dat ze dit soort informatie krijgen te zien op die leeftijd.

@egards: leuk idee, opendns. bedenk wel dat dit alleen werkt als je browst via hostnames. zodra haar zoon klikt op een url met een ip adres naar een xxx site, dan komt hij er alsnog op.