Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-03-2009 13:29:43
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

hallo menneke,


ik weet dat er veel bureaucratie bij komt kijken en zoals ik lees soms ten onrechte van de bezorgde burger/buren waardoor de melde bekent word.


mijn tip is om je verhaal te doen bij no-kidding.nu zij kunnen een luisterend oor bieden, wat mij erg belangrijk lijkt, zeker gezien de bedreiging van de buurman. en je weet maar nooit misschien hebben zij nog een tip of kun je een klacht indienen samen met hun of via hun gezien de vervelende situatie waar jij nu in bent gebracht door het amk. want uiteindelijk is het kind nog niet geholpen door jou actieve houding en hoop eigenlijk wel dat het snel stopt door uw acties en start er toch een onderzoek binnen de scholl bijvoorbeeld (scholmaatschappelijk werk) .


los van dit alles blijft het een vervelende situatie waar jij elke dag in moet leven, sterkte en hoop dat je oor krijgt naar je verhaal en misschien nog wel belangrijker waar je het volgens mij allemaal voor doet dat de mishandeling stopt voor het kind!!!


groetjes anne