Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-03-2009 08:59:27
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

hallo menneke, ge bent un goei menneke!


ik heb nog een advies: als je verder wilt weten, hoe het anderen is gegaan, kun je beter dit item op het forum plaatsen, want dat gaat op deze site ook.


bij vraag en beantwoord hoort dit dan niet thuis, eenvoudigweg omdat deze rubriek niet daarvoor is bedoeld: start dus een item op, onder de rubriek forum, je hebt nu al een account, dus het is heel simpel.


tenslotte, ja, ik heb ook heel veel meegemaakt, vandaar mijn reaktie. ik zou wel een boek kunnen schrijven over het door u aangekaarte probleem, echt!


wens u tenminste veel sterkte toe, en succes met uw voornemen, echter, pas op dat uzelf er niet aan onderdoor gaat....tenslotte liggen de 2 kijvende volwassen mensen, s'nacht weer lekker langs elkaar, alsof er nooit iets gebeurd was......vergeet dat niet.....


groeten, henri