Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-03-2009 21:29:47
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

@henri,


en gij zijt een goed mens. dit " menneke"  is overigens een vrouwtje en kan - evenals jij dat kunt - over dit onderwerp boeken schrijven.


bedankt voor je goede advies om hierbij ook op mezelf te letten. dat zeggen mijn buren ook - die hun handen niet willen branden (eentje heeft dat ooit eens gedaan m.b.t.eigen ouders;zijn naam werd bekend, vandaar). maar ik blijf alert hoor op die leipe gast van hier beneden.


verder heb ik nog op de site van "o kidding"  gekeken; niets nieuws onder de zon. ook weer verwijzing naar amk. overigens en dat vind ik heel merkwaardig (de politie adviseerde mij dat ook al) - zegt "no kidding" dat ik dit aan mijn eigen huisarts kan melden. dat had ik ook al gedaan, maar hij gaf als antwoord dat ze daar onderling niet over spraken omdat alle artsen t.a.v. hun patienten hun beroepsgeheim hebben. nou dan weet ik het ook niet meer.


 


henri jij ook veel sterkte met alles; wij weten nu van elkaar wat " het"  is. ik ga er vanavond wel een forum van maken met een verwijizing naar deze discussie.


groetjes, corry