Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-03-2009 15:07:57
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

naar dit vaccin is helemaal nog niet zo lang onderzoek gedaan, dus het langetermijneffect is dan ook helemaal nog niet bekend. voor zover bekend is de prik ongeveer 4,5 jaar werkzaam. dus het is dan ook helemaal niet bekend of deze prik überhaupt wel meerwaarde heeft.


de amerikaanse organisatie judicial watch, die overheidscorruptie aan de kaak stelt, heeft op 30 juni 2008 een rapport uitgebracht, gebaseerd op documenten van de fda (food and drug administration)over de vaers-rapportages (vaccin adverse event report system)met betrekking tot gardasil. de fda is door de rechter gedwongen deze documenten beschikbaar te stellen. hieruit blijkt dat er inmiddels 8864 meldingen over reacties na vaccinatie met gardasil zijn uitgebracht. sinds september 2007 zijn er 18 meldingen van sterfgevallen (meest door bloedstolsels of anafalactische reactie) en 1385 vrouwen hebben zich gemeld bij de spoedeisende hulp, waarvan 27 van hen levensbedreigende reacties hadden, 51 vrouwen zijn blijvend gehandicapt en er zijn 38 gevallen van guilain-barre syndroom. er waren ten tijde van de rapportage 42 vrouwen zwanger; 10 van hen kregen een spontane miskraam en 18 van hen kregen een kind met ernstige afwijkingen. overigens dient hierbij wel vermeld te worden dat melding via het vaers niet bewijst dat de vaccinatie het symptoom tot gevolg heeft gehad, maar dat nader onderzoek gewenst is


weet u, ik vind het allemaal nogal wat. ook ik heb een dochter.(15 jaar) en zeker weten dat zij die prik niet gaat krijgen. het is g*dgloeiende geen proefkonijn!! (en beu ben ik haar ook niet)