Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-03-2009 14:24:31
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

beste gast,


ook ik las de folder (ik  las die op de site van rivm, want ik heb geen dochter) dat kinderen zelf mogen beslissen vanaf 12 jaar.  ik heb een mail gestuurd naar het rivm, en postbus 51 en wat vragen gesteld. misschien kunt u dat ook doen.


gek hé, men mag op die leeftijd geen schoolkeuze maken want dat doen leerkrachten in overleg met ouders, je mag geen abonnement tekenen, niet stemmen maar wel tegen de wil ( en/of zonder medeweten als je de folder zelf in bezit hebt als kind) van de ouders iets ondernemen m.b.t. een middel waarvan nog heel veel onduidelijkheden zijn!  op tros radar is ook een forum over hpv en daar las ik over een bezorgde vader die daar ook mee worstelde. zij  dochter wil omdat de hele klas gaat en zij geen uitzondering wil zijn. en in de brief staat dat zij zelf mag kiezen. hij voelt zich a.h.w. door zo'n folder buitenspel gezet door het rivm!   triest is dit zeg. en wat nog triester is dat al die ouders waarvan de kinderen nu al geweest zijn daar niet op gereageerd/geageerd hebben!! zoiets pik je toch niet dat je per folder buitenspel wordt gezet!!!!


de overheid gaf kinderen een vrijbrief om tegen de wil van de ouders in te gaan. en dan maar klagen dat de kinderen niet naar de ouders luisteren? treurig eigenlijk hé?