Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-03-2009 23:17:55
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

kunt u mij in dit geval het nadeel eens uit de doeken doen? er is hier geen sprake van een acute situatie, er is geen epidemie o.i.d.


hier lijkt meer sprake te zijn van een experiment en ik denk dat elk kind recht heeft op bescherming tegen ziekten maar nog meer recht heeft op bescherming tegen experimenten!!!


lees de link hieronder maar eens het is een in nederland steeds zeldzamer geworden ziekte staat er te lezen!!! waar hebben we het over! er wordt op dit moment gedaan alsof iedereen de ziekte straks krijgt.                                                                                                 deze vaccinatie is met een half jaar vervroegd waarom??? met welk doel???


wie legt dit nou eens uit?


http://www.ntvg.nl/publicatie/onvoldoende-gronden-voor-opname-van-vac-315598/volledig">http://www.ntvg.nl/publicatie/onvoldoende-gronden-voor-opname-van-vac-315598/volledig


onvoldoende gronden voor opname van vaccinatie tegen humaan papillomavirus in het rijksvaccinatieprogramma

i.m.c.m. de kok, j.w.w. coebergh, j.d.f. habbema, m.j.e. mourits en f.e. van leeuwen
citaat:
baarmoederhalskanker is een ernstige ziekte, maar is in nederland in de laatste decennia, en ook nog in de laatste jaren, steeds zeldzamer geworden. in 2005 werd bij 687 vrouwen de diagnose ‘baarmoederhalskanker’ gesteld en in 2007 stierven 204 vrouwen als gevolg van deze ziekte (bron: nederlandse kankerregistratie; www.ikcnet.nl). dit betrof onder de vrouwelijke populatie 0,3% van de totale sterfte en 1,8% van de sterfte onder de 50 jaar (bron: centraal bureau voor de statistiek; http://www.cbs.nl).einde/">www.cbs.nl).einde citaat.