Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2009 10:34:19
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

quote:''( ook bij echtscheidingen wordt een 12 jarige geacht goed te weten bij wie hij/zij wil wonen.''


beste vrije vogel: deze vergelijking slaat nergens op. als een kind na een scheiding moet kiezen bij welke ouder het gaat wonen, en het kind zou spijt krijgen, kan dat, zij het met enige moeite, terug worden gedraait.


deze injectie valt niet terug te draaien. eens gezet, blijft gezet. en feit is gewoon dat er geen langetermijnonderzoek is gedaan. hierdoor zijn ook de gevolgen niet te overzien. m.i. is er teveel onduidelijk. en laten we even eerlijk zijn; gardasil is er wel heel snel doorgeduwd door de fabrikant. waarom?? ten eerste merck, de producent van gardasil, heeft een miljardenclaim liggen vanwegen het middel vioxx.(dat werd uit de handel gehaald omdat er doden vielen, weet u nog?) ten tweede verliep het patent op hun cholesterolverlager zocor. daarmee verloren ze hun belangrijkste bron van inkomen van dat moment. dus er moest geld binnenkomen!! glaxosmithkline, de concurent van merck, was bezig met een vergelijkbaar medicijn en dus is besloten het middel eerder in de markt te gooien, met alle gevolgen vandien. voeg daar aan toe dat zelfs het cvz vraagtekens zet bij de doelmatigheid van dit vaccin....


mag ik u uitnodigen om de link te copieren, te openen en vervolgens het rapport te lezen? het is een zeer recent rapport van het college voor zorgverzekeringen (23-02-2009) ik wil helemaal niet aan stemmingmakerij doen, maar het gaat hier om de gezondheid van mijn 15 jarige dochter. daarbij hoor ik niet bij het klapvee van dit landje. ik kan voor mezelf denken en ga mezelf of mijn kind niets door de ''strot'' laten duwen dat niet bewezen effectief en bewezen veilig is. laat dat met gardasil en met cervarix allebei nou net niet het geval zijn.


 afijn, hierbij de link:


http://www.cvz.nl/resources/cfh0905%20hpv-vaccin-cervirax-cfh-rapport_tcm28-27233.pdf