Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2009 13:42:10
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

Het deja vu-gehalte is niet afgenomen,integendeel!

immers, van alle nieuwe medicijnen is het nu eenmaal zo dat lange termijneffecten nooit bekend (kunnen) zijn.
toch wordt er heftig (en te vaak ook onnodig en onzorvuldig geslikt zoals met slaapmiddelen zo bekend is- het valiumpje,het prozacje enzovoort).

voorts blijkt de "patient"zelf het nieuwste van het nieuwste te willen hebben, klaargestoomd door de advertenties in hun patientenbladen.

ook bij de introductie van "de pil"wist men niets van mogelijke bijwerkingen en ook toen waren het diezelfde zware beschuldigingen die achteraf niet waar werden gemaakt zoals nu die beschuldigingen van die hpv-injecties.
natuurlijk kan men bijwerkingen verwachten maar autisme en doden welke veroorzaakt zouden zijn door hpv-injecties daarvan is al voldoende gebleken dat dit berust op bewuste miscommunicatie.

de link door een vorige schrijver/schrijfster gegeven geeft voldoende aan dat men niet alle heil kan en mag verwachten van deze vaccinaties (een meisje dat al sexueel aktief is geweest bijvoorbeeld; en dat zijn er waarschijnlijk veel meer dan vaders of moeders weten) heeft waarschijnlijk geen baat (meer) bij vaccinatie.
gezien de manier waarop de sexualiteit binnen veel gezinnen wordt behandeld heb ik daar ook een zwaar hoofd in.

kortom, die gegeven link moet wel gelezen worden!!
zoals ook met nog veel meer informatie over dit onderwerp.
daarbij niet uit het oog verliezend dat vooral die antivaccinatiefanatici het onderwerp met veel leugens de wereld in hebben gegooid om angst te zaaien zoals dit met "de pil" ook in het verleden is gebeurt.
je zal toch maar op basis van die informatie een dochter hebben die het u later zal gaan verwijten!

de vrije vogel