Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 07-03-2009 21:19:24
Elektronica & TV

Timer opname van harddisc recorder lg387h

de lg hdd-rec. heeft een hdmi-aansluiting en naar ik aanneem ook twee scart-aansluitingen (voor tv en recorder). wanneer de digitenne ontvanger via de scart op de lg hdd rec. wordt aangesloten, en op de lg recorder de "opname-synchronisatie" wordt ingeschakeld. dan behoort de lg rec. automatisch het signaal op te nemen zodra de digitenne ontvanger vanuit de uit-stand aan gaat. her voordeel van opname sychronisatie is, dat je alleen de timer van de digitenne ontvanger hoeft te programmeren. via de scart ziet de lg rec. dat de digitenne ontvanger aan is gegaan en schakelt dan automatisch in opname. op de lg rec. moet dan alleen vooraf het juiste video-ingang gekozen te worden alvoren het opname toestel in stand-by te zetten.


uw apparatuur (digitenne en lg) moet over de door mij aangegeven functies (respectivelijk: timer en opname-synchronisatie) beschikken. succes!


opmerking: bij gebruik van de scart, altijd het rgb-videosignaal gebruiken, dat geeft het beste beeld. bij de lg rec. moet daarvoor scart 2 gebruikt worden. zie de gebruiksaanwijzing van de lg en ook van de digitenne ontvanger.