Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-03-2009 14:59:33
Geldzaken & Recht

Sanoma proefabonnement donald duck ongevraagd verlengd

wij hebben net zoiets meegemaakt. een cadeau abonnement van de tina. 10 x voor 10 euro . het abonnement is aflopend. dit is betaalt met ideal. wat schets onze verbazing, na het 7de nummer werd er geld voor een jaarabonnement afgeschreven. via automatisch incasso. natuurlijk gebeld hoe dit kan. nu wij hadden op moeten zeggen. en dit was niet gebeurd. dus gelijk een jaarabonnement. hier waren wij het niet meer eens. er werd gedreigd met justitie als wij het geld zouden storneren.


ze konden ons alleen nog een kwartaal abonnement aanbieden dan zou het afgelopen zijn. dit wouden wij natuurlijk niet. stop is stop.


later nog maar eens een keer gebeld in de hoop iemand anders aan de telefoon te krijgen. deze mevr reageerde heel anders. ze adviseerde ons het geld te storneren, alle tina's die binnen kwamen ongeopend en direct retour te zenden. na 3 weken krijgen wij een acceptgiro dan men het geld niet kon innen. op deze brief gezet dat wij niet gingen betalen en het advies van de medewerkster hadden opgevolgd. na 2 weken stopten de tina's en niks meer van weer gehoord.