Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
bubbleblower - 07-03-2009 13:22:06
Geldzaken & Recht

Mag nuon nog steeds deurwaarder ed inzetten als je failliet bent verklaard

dat je verantwoordelijk blijft voor je schulden lijkt me niet meer dan logisch. maar dat ze daarvoor bij jou aankloppen begrijp ik niet, omdat je in staat van faillissement niet -vrijelijk- over je eigen inkomen kunt beschikken en de curator beslist wat daarmee gebeurt. van de nog geen 100 euro per maand waarover ik mag beschikken kan ik sowieso geen nota van 174 euro betalen.


ook vraag ik me nog steeds af of de curator geen actie in deze had hoeven te ondernemen om ten minste te voorkomen dat ik niet nogmaals allerlei onnodige kosten hoef te betalen.


zoals het er nu voor staat kan ik dus de wsnp niet in en word ik nooit bevrijd van de absurd hoge deurwaarderskosten. de afgelopen 10 jaar heb ik al tienduizenden euro's aan deurwaarderskosten betaald (!) en kennelijk is het nog steeds zo dat als je eenmaal in de greep van deurwaarders bent je daar niet meer uitkomt.