Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

waterlelie82
waterlelie82 - 07-03-2009 14:12:44
Geldzaken & Recht

Mag nuon nog steeds deurwaarder ed inzetten als je failliet bent verklaard

Wat marcel zei klopt niet. zelf heb ik hier veel mee te maken op mijn werk: zaken na uitspraak wsnp of faillissement worden niet meegenomen, dus dient de schuldenaar deze zelf zien te betalen. april vorig jaar ben je failliet verklaard en de schuld van nuon is na deze datum ontstaan. daar heeft de curator hier verder niks mee te maken. kijk maar bij artikel 24 van het faillissementswet. de curator die zorgt alleen voor zijn eigen salaris en wat er overblijft is om de schulden die meegenomen zijn in het faillissement te betalen. bij wsnp weet ik wel dat ze je vaak onder budgetbeheer plaatsen om nieuwe schulden te voorkomen.

wat er wel gedaan had kunnen worden is jouw onder budgetbeheer plaatsen, waardoor je vaste lasten door bijv. door de gkb betaald worden en je iedere week leefgeld krijgt.