Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-12-2004 11:49:32
Huishouden & Energie

Roetvorming

eindelijk ook iemand met het zelfde probleem. wij komen er ook niet uit waar het van is. laten het nu onderzoeken wat voor een roet het is. weet niet of ze dat kunnen zien maar proberen kan altijd.


bij ons is ook al iedereen er bij geweest. zijn er zelfs al 2 keer een week uitgeweest om te kijken of er dan ook roet komt. dat was dus niet zo. dus wij doen iets waardoor er roet bij ons komt. ik denk zelf dat het door onze afzuigkap komt. alleen als wij die aanzetten. om één of andere manier krijgen wij dan onderdruk denk ik waardoor wij lucht + roet aanzuigen. maar waar van daan weet ik niet. misschien zal je in die richting ook eens moeten kijken. om dit moment zijn wij echt radeloos. veel sterkte er mee. als ik meer weet zal ik het laten horen.