Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-03-2009 19:32:33
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

de tekst over de toestemming die eerder in dit forum genoemd werd staat op : http://www.jurofoon.nl/nieuws/weblog.asp?id=3082


vandaag heeft mijn dochter haar oproep gekregen. alleen het belangrijkste zat niet in de envelop: de brief met datum, tijd, plaats van de inenting. nu hebben we die niet nodig omdat  zij niet ingeënt wil worden. een vriendinnetje gaat namelijk ook niet, nadat 3 artsen het haar afgeraden hadden en de reden vind zij voldoende. zij wil geen proefkonijn zijn. jammer dat meisjes die niet gaan nu van medeleerlingen krijgen te horen dat ze niet mogen omdat ze al (veel) sex hebben gehad. ik ben blij dat ze niet wil, want ik zou zelf de inenting niet gehaald hebben, als ik die oproep had gehad. buiten dat ik de inenting die nu aan de meisjes gegeven wordt niet eens zou mogen hebben door mijn stollingsproblemen hier kwam ik achter na het lezen van de bijsluiter die ik gevonden had op internet.