Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-03-2009 19:53:17
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

ik heb dan wel geen dochters ... maar als ik die wel zou hebben zouden ze de prik (3 stuks) gewoon krijgen. over alle vaccinatie programma's is al zoveel zin en onzin geschreven. ook over het 'gewone' programma waaraan allemaal haken en ogen zouden zitten. mensen maken elkaar gek via de media en internet. ze maken elkaar bang ... leerkrachten bemoeien zich er zelfs mee. ik ben ervan overtuigd dat men deze prikken niet 'zomaar' laat geven. dat hier terdege onderzoek naar is gedaan. ik denk ook dat mensen geen vergelijking moeten gaan maken van het des van destijds en de ent tegen baarmoederhals kanker die nu wordt gegeven.


ik zou er niet aan moeten denken om mijn dochter (die ik dus nog niet heb) niet zou laten enten en dat ze later baarmoederhals kanker zou krijgen. hetzelfde als ik er niet aan moet denken om mijn zoontjes geen vaccinatie's te laten geven tegen al die andere aandoeningen.


elisabeth (tot dusver moeder van alleen jongens, maar zwanger)