Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-03-2009 20:31:36
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

sorry elisabeth,


er zijn nogal wat deskundigen die weten waar ze over praten en die de vaccinaties nog te vroeg vinden en ook vinden dat het nog niet voldoende bewezen is. gelukkig zijn er een aantal "wijze moeders" opgestaan en hebben de moed genomen om een ander geluid te laten horen!! de farmaceutisch industrie heeft een reputatie in het achterhouden van informatie las ik deze week in een stukje in de krant. ten tijde van prozac waren het kritische artsen, slachtoffers en nabestaanden die keihard vochten om dingen boven water te krijgen. en dat is echt niet eenvoudig. daar heb je moed en een lange adem voor nodig!! nu zijn er weer moedige mensen die opstaan. ze hebben weldegelijk wat te melden maar de officiële instanties doen nu hun uiterste best om de zaak heel mooi voor te schotelen. de "wijze moeders" zullen zich niet vrijwillig overgeven, denk dat maar niet. zij vinden dat  kinderen gevrijwaard dienen te worden van experimenten., want daar lijkt dit toch wel op.


men doet nu of dat baarmoederhalskanker een zeer veel voorkomende ziekte is en dat is niet zo. men doet alsof er een epidemie heerst, terwijl een aantal van die kleine groep mensen die het hebben niet zorgvuldig met hun gezondheid zijn omgegaan en uitstrijkjes aan hun laars hebben gelapt. een soort van eigen schuld dikke bult, daar hoeven 400.000 kinderen niet voor ingeënt te worden. en zeker niet met een middel dat nog maar 6 jaar op de markt is men  nog weet niet wat het op termijn doet. ook denkt men dat die meisjes om de 5 jaar voor herhaling moeten. kan je nagaan hoeveel spuiten zij hebben gehad eer zij volwasssen zijn!!  neem daarbij dat er aluminium inzit waarvan bekend is dat dat alzheimer kan geven. een klein beetje aluminium is niet erg zegt men maar hoe zit dat als men elke 5 jaar die aluminium ingespoten krijgt? dan heb je mogelijk geen last van baarmoederhalskanker maar misschien wel last van vroegtijdige dementie. een dementie die niet te behandelen is en de voorloper van baarmoederhalskanker wat deze virus is feite is, is d.m.v. uitstrijkjes op te sporen en wel te behandelen.   (we  hebben het hier over de hpv virus die dus niet altijd kanker veroorzaakt maar mogelijk kan veroorzaken. soms verdwijnt een hpv infectie ook vanzelf. twee stammen virussen en de rest van de virussen die ook baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken daar heeft men nog niets voor.( maar daar zal men aan wel aan werken  kunnen  de meisjes op termijn weer een spuitje met nog meer schadelijke stoffen gaan halen? ga maar eens op zoek naar hpv en je zult zien dat het allemaal zo  wordt aangedikt.


en mensen die kiezen voor een risicovol leven dus met jan en alleman het bed delen die moeten naast de lusten ook de lasten erbij nemen als zij zich niet willen beschermen of niet mee willen doen aan uitstrijkjes e.d.