Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-03-2009 22:34:11
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

hallo ... wat ik vooral bedoel met mijn reactie, is er niet ontzettend veel geschreven en gezegd over het normale vacinatie programma. kinderen zouden er autistisch van worden en weet ik veel wat nog meer. ook bij het gewone vaccinatie programma zijn er veel kinderen die nadien een rode vlek hebben .... stijve arm. sommigen krijgen er zelfs koorts van. ik denk dat ik geluk heb gehad ... beide jongens hebben op geen enkele vacinatie gereageerd.


een voorbeeld ... gelezen in de ouders van nu (alweer een tijdje terug). jongentje van 3 jaar bezoekt het kinderdagverblijf. thuis is een baby van 8 weken .... zoontje van 3 wordt verkouden (later blijkt dit kinkhoest te zijn). baby wordt ziek en beland uiteindeiljk op de ic van een academisch ziekenhuis aan de beademing. deze baby is enorm ziek geweest ... oorzaak, ouders van een ander kindje zijn streng gelovig en hebben hun kind niet ingeent.


nu weet ik heel goed dat je baarmoederhals kanker niet via hoesten ofdergelijke verspreid. men ent niet om het geloof ... om angst wat ingeboezemd wordt via de media en internet. maar ik ben en blijf ervan overtuigd .... er zal uitvoerig getest zijn en de voordelen zullen tegen de nadelen overwogen zijn. en altijd zullen ook medici tegen de vaccinatie blijven.


en levenswijze ... als het nou jou dochter is die op een gegeven moment, om wat voor reden dan ook, los is geslagen en daardoor baarmoederhals kanker oploopt ? en geen uitstrijkje laten maken .... mijn baarmoeder ligt niet helemaal waar hij hoort ... het laatste uitstrijkje was een halve bevalling en heel eerlijk, ik sta er niet nog een keer op te wachten maar zal toch weer een aantal oproepen gaan krijgen. ik zal dus iets anders moeten gaan bedenken (met een arts) om het op een andere manier te laten verlopen.


ik hoop dat iedereen de keuze maakt waarin men zich kan vinden ... waar je mee verder kan. ik heb mijn reden gegeven waarom ik het wel zou doen en wat ik ervan vind. overigens vind ik dit een keurige discussie ... je leest het ook wel eens anders waar mensen elkaar voor alles wat mooi en lelijk is uitmaakt of vreemde reacties terug plaatst. het zijn allemaal persoonlijke meningen.


    groeten elisabeth