Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2009 06:54:22
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

Bravo tros radar! goede uitzending.

prof. van leeuwen heeft duidelijk gemaakt dat ons a.h.w. iets als volkomen veilig wordt voorgeschoteld terwijl het niet lang genoeg onderzocht is.
ook dat er 5 van de 7 punten uit het rapport van de gezondheidsraad min of meer genegeerd zijn. waar heb je dan die raad voor nodig is dan mijn vraag? hoef je ze ook niet om een rapport te vragen als je er toch niets mee doet. bespaart ook weer geld.
bekijk de uitzending en trek uw eigen conclusies.

worden wij dan geacht makke schapen te zijn vraag je je dan af? men ging er gewoon vanuit dat het volk het wel zou pikken!! en dat was gebeurd ware het niet dat er moeders zijn die zijn opgestaan en het lef hebben gehad om dit aan te kaarten!!

op onderstaande site kunt u vele info vinden m.b.t. die ongeruste moeder: filmpjes/video van de tv- radio uitzendingen omroep gelderland/omroep friesland/waterland tv noord holland/ nova tv en netwerk. ook interviews van diverse kranten. in no time wist deze moeder anneke al die media aandacht te krijgen. bravo anneke!!! je nam het op bij omroep friesland tegen twee universitair opgeleiden. je stond je mannetje en oh wat deed men hun best om de boel te verdedigen. je hebt nederland wakker gemaakt. vele meisjes en hun ouders zijn en zullen je dankbaar zijn!

de uitzending van vanavond hebben anneke ’s verhaal bevestigd! toch blijft het rivm voet bij stuk houden maar dat doet anneke ook en hoe!!!!

ik kan me ook voorstellen dat er talloze ouders zijn die boos zijn omdat de voorlichting en de info in gebreke is gebleven. ik hoop dat de campagne afgeblazen wordt en men het onderzoek hervat want er zijn nogal wat vragen die antwoord behoeven, lijkt mij.

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/" target=_blank>http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/


http://player.omroep.nl/?aflid=9058719" target=_blank>http://player.omroep.nl/?aflid=9058719