Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2009 11:51:23
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

hallo


mijn dochter is 16. ik vind het heel vervelend maar zij heeft al sexueel contact gehad. aan alle inentingen ed zitten risico's van bijwerkingen maar ik heb haar ook alle babyinentingen laten geven. misschien onterecht maar daar til ik dus niet zo zwaar aan. wat mij bezig houdt is wat de problemen op langere termijn zijn. kan het dat over 10 jaar blijkt dat ze onvruchtbaar is of gehandicapte kinderen krijgt. ik ben nu geneigd om haar te adviseren de prik niet te nemen, mede omdat er een kans is dat zij het virus al met zich meedraagt.


ik vind het heel lastig een beslissing te nemen.


groetjes, ria


wat me opvalt is dat maar weinig artsen zich echt uit durven te spreken. ik heb ook het kwf benaderd maar die geven helemaal geen mening( niet pos. en niet neg.)