Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-03-2009 19:29:06
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

met man en macht probeert het rivm en ggd nu de meisjes weer op te roepen door mogelijk de folder op te leuken  met de bedoeling de ouders/en de meisjes  ervan te overtuigen  dat wat de ongeruste moeders aangeven niet waar is en wordt afgedaan als zijnde  indianenverhalen enz. zij hebben a.h.w. een aanval geopend op de ongeruste moeders. het rivm kreeg de hulp van pauw en witteman die  weinig kritisch waren. ( uitzending 10 maart)


  


de ongeruste moeders verdienen niets dan lof. zij zijn bezorgd over wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren met deze jonge meisjes omdat  er te weinig bekend is over dit middel. zij willen dat er eerst meer onderzoek wordt gedaan. geen verkeerde eis als het om gezondheid van zulke jonge kinderen gaat. wie wil nou het ene gezondheidsprobleem inruilen voor een ander? in de eerst folder van het rivm  mogen kinderen van 12 zelfs zonder naar de ouders te luisteren de prik gaan halen. de kritische ouders moeten echter naar de overheid luisteren lijkt het wel want zij krijgen een nieuwe brief! te gek voor woorden. lijkt wel omgekeerde wereld. van een kind van twaalf wordt verwacht dat zij een keuze kan maken voor een prik. de ouders /en meisjes die samen een keuze hebben gemaakt om het niet te doen daarvan wordt ten eerste de keuze niet gerespecteerd en krijgen doodleuk een nieuwe brief dat ze het allemaal toch verkeerd hebben begrepen o.i.d. en niet te luisteren naar kritische geluiden. welke  zij afdoen als zijnde internetverhalen.


 


het is onderzocht roept men steeds. ook bij pauw en witteman geen enkele vraag over of het ook onafhankelijk onderzocht is en waar je die info kunt lezen enz. weinig kritisch dus. slikken zij die aan die tafel zaten ook alles voor zoete koek?  ja hoor, daar leek het wel op want  het hele clubje zou hun dochters ook vaccineren. het leek een mooi opgevoerde show, natuurlijk gaan zij niet zeggen:  geen denken aan dat mijn kind met een tekort onderzocht middel wordt ingespoten. nee, allen speelde het spel mee, leek het wel.