Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-03-2009 19:49:13
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

het is toch jammer dat zowel hier alsook op de site van trosradar het eigenlijk precies dezelfde mensen zijn die zo hard zitten te gillen.


 


ook dat stukje van een meisje wat klaarblijkelijk op sterven na dood is, wordt compleet opgeblazen en hoor je niemand over. als het waar zou zijn, was het wel al veel groter uitgemeten.


 


het is heel simpel; een uitstrijkje helpt, dan dus ook minimaal elke 5 jaar. maar hoeveel vrouwen kent u die het prettig vinden om met de benen op het bed naast zich met geopende schoot zonder onderbroek voor de huisarts te zitten. tuurlijk, als je 30 bent krijg je je oproep en doe je er verstandig aan om inderdaad te gaan.


hoeveel meisjes tot 17 jaar zouden vrijwillig op zo'n manier voor een huisarts willen gaan zitten. durf wel te gokken minder dan 0,05%.


enkele gyneacologen in de kan-regio werkend bij vooraanstaande ziekenhuizen laten hun dochters ook inenten. tja, zo zie je maar, ieder wat wils.