Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-03-2009 23:13:23
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

@ fan:natuurlijk heeft promoten met belangen (lees:geld) te maken. dat heb ik in een eerder stuk al aangegeven.


@gast: het xou me niets verbazen dat het verhaal over dat meisje, inderdaad een kulverhaal is; stemmingmakerij dus. ik denk ook dat als het waar was, de behandelend artsen of de ouders de media zouden hebben opgezocht. 


quote:''hoeveel meisjes tot 17 jaar zouden vrijwillig op zo'n manier voor een huisarts willen gaan zitten. durf wel te gokken minder dan 0,05%.''


maar beste gast, niet één vrouw, oud of jong, vindt het prettig om ''gespreid te gaan'' bij een arts. maar omdat de vrouwen weten waarom ze het doen, doen ze het ook. en er is helemaal geen sprake van dat meisjes van 17 zouden worden opgeroepen voor een uitstrijkje. niet nu en niet in de toekomst!! waar haalt u die onzin vandaan??