Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-03-2009 12:39:47
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

Ik heb inmiddels al veel gelezen hier en ik wil het volgende even kwijt. iedereen valt maar over mogelijk tientallen doden en gewonden in de usa na inentingen.

maar kan het niet gewoon zo zijn dat die meisjes overgevoelig zijn voor bepaalde bestanddelen in de prik? en daar kom je vaak pas achter als je ermee in aanraking komt. zo is een goede vriend van mij allergisch voor asperine (iets wat de halve wereldbevolking slikt). hoe zijn ze daar achter gekomen? toen hij 8 jaar was en doodziek, loste zijn moeder een half tabletje op in een glas water. hij vond t maar smerig en spuugde het weer uit. vervolgens moest hij met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht omdat zijn luchtwegen opzwollen. had hij meer doorgeslikt, dan had hij niet meer geleefd. en wat te denken van al die mensen die overgevoelig zijn voor pinda's en heirvan in shock kunnen raken? het verbaast me dus niets dat mensen ook overgevoelig kunnen zijn voor bestanddelen in vaccins, ongeacht waartegen.


verder rijzen bij  mij ook vraagtekens over dat meisje dat in het ziekenhuis ligt: ik heb het alleen op dat forum gelezen, en er zijn genoeg zielige figuren die dergelijke reacties plaatsen om maar aandacht te krijgen. toen twee weken geleden dat vliegtuig was neergestort, kwam er op een bepaald forum ook 's middags een reactie van iemand wiens dochter erin zat, en godzijdank was zij weer thuis, wel helemaal overstuur etcetc. terwijl op dat moment de passagiers nog opgevangen werden en de komende tijd nog niet naar huis werden gestuurd.


iedereen loopt elkaar maar een beetje op te fokken en na te roepen en alles tien keer aan te dikken zonder ook maar een seconde na te denken! en ja, ik snap de reactie van des moeders en dochters wel, ook zij kregen een zogenaamd veilige prik en ik ben het er wel mee eens dat er eerst goed onderzoek moet worden gedaan naar dergelijke vaccins. maar van de andere kant, is dat ook met de dktp prik/ griepprik etc gedaan?


dat wilde ik maar even kwijt.