Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abpie11 - 13-03-2009 12:45:38
Geldzaken & Recht

Mag nuon nog steeds deurwaarder ed inzetten als je failliet bent verklaard

Ik wil graag iets toevoegen:
de regels voor schuld en de door uitgesproken failliet verklaring geven aan zo de vorige allemaal zeggen dat nieuwe of lopende schulden niet onder de uitspraak vallen.
het wil zeggen als u ergens aan betaald op dat moment word het niet mee genomen in de schhuld b.v. een maadelijkse betaling.
wel had je zelf kunnen saneren.
maar een nadeel is dat je dan de wsnp niet in kunt want dan moet de sanering stoppen en op dat moment hang je aan hun strop.
een wsnp is tegenwoordig ook niet leuk, je moet dan rekening houden dat je 90% van het bijstansinkomen zelf mag behouden terwijl je zelf alles moet betalen en geen schuld mag maken want dan stopt de wsnp.
en de allernieuwste regeling is nog erger maar die ken ik zelfs nog niet.
dus kijk uit.
en ja nuon kan dit zomaar doen, je kunt er onderuit door de saneren en of op week geld of op beperkt maandinkomen door de saneerder
al is het alleeen op pappier geregeld, dit kan elk schuldsaneringsbureau regelen.