Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2009 12:19:07
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

gevonden op deze link:


http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/">http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/


deze radio uitzending:


 


rtv noord holland (radio). beluister hier de uitzending (11 maart 2009): http://stream.rtvnh.nl/radioarchief/1/200903111600.asf">http://stream.rtvnh.nl/radioarchief/1/200903111600.asf met een debat tussen anneke bleeker en m. conijn (rivm), waarbij luisteraars konden reageren.


 


op de link diverse krantenartikelen en ook video’s


 


geweldig hoe 1 ongeruste  moeder een vuist maakt tegen de farmaceutische industrie, want die varen er immers wel bij. want het zgn. gezondheidswinst/belang is nog lang niet goed bewezen. je kan je kop in het zand steken of de woorden van prof. van leeuwen serieus nemen. als je alles op de voet volgt dan kan je straks voor tegen elke ziekte een spuit krijgen.


vee wordt geënt, huisdieren worden geënt enz  enz  mijn moeder werd 97 ½ jaar altijd gezond.  hoe dan kan? die generatie werd niet geënt zoals wij nu, die maakten kinderziekten   door. daar stierven kinderen door. klopt, nu sterven kinderen door ander dingen. ik zou die cijfers wel een naast elkaar willen zien? er gingen natuurlijk ook veel meer kinderen dood door slechte omstandigheden zoals slechte hygiëne, armoe enz. ik denk dat de verbeterde omstandigheden er heel  veel toe bij gedragen heeft aan de gezondheid en niet alleen door verbeterde gezondheidszorg.