Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2009 12:22:15
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

vervolg:


ik ben niet tegen vaccinaties in geval van voorkoming van besmettelijk ziekten maar het lijkt mij niet goed om alles weg te enten. besmettelijke ziekten is een ander verhaal.  


het lichaam wordt niet sterker maar juist zwak door inenten! als het zo doorgaat met deze gang van zaken dan ben je overal tegen beschermd en ga je aan een verkoudheid dood omdat je weerstand naar de knoppen is.  mijn zoon kreeg toch nog kinkhoest en was wel ingeënt dan denk je hoe kan dat? kan straks ook met een vaccinatie van dit hpv als ergens de koelkast niet goed heeft gestaan dat onlangs gebeurde in den haag.


kijk om je heen volg het nieuws kanker is nu 1 op de 3. hoe komt dat? men weet het niet.


weet men of er een verband is met vaccinaties in de jeugdjaren? de generatie die toen voor het eerst zo massaal zijn ingeënt is dat de generatie die nu door kanker geveld wordt? zou er een relatie zijn tussen kanker en vaccinaties? zou dat ooit wel eens onderzocht zijn? zo maar vragen die bij mij opkomen.


 


bezint eer ge begint!