Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2009 17:14:44
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

[dit heb ik trouwens niet op eigen houtje gedaan, maar op aanraden van onze huisarts.


ik weet ook wel dat meisjes van deze leeftijd altijd een onregelmatige menstruatie hebben, maar mijn dochter werd er echt ziek van, maand na maand.


iedereen oordeelt vaak, maar weten niet hoe de vork in de steel zit!!]


en dat geldt ook voor de hpv vaccinatie. de huisarts geeft een advies en als cliënt volg je dat op. in het geval van de hpv vaccinatie geeft de gezondheidsraad een advies, maar er gaat wat mis! er komen allerlei spookverhalen in de media.


denk nog even aan de meningococcen vaccinatiecampagne: dit middel was net zo goed onderzocht als de hpv vaccinatie nu is. alleen toen was er een reële dreiging: er was nl. een hersenvliesontsteking-epidemie. niemand dacht na over evt. gevolgen van de vaccinatie en aan bijwerkingen op de lange termijn. iedereen wilde dat zijn kind die ziekte niet zou krijgen.


nu is er geen reële dreiging en komen er allerlei spookverhalen.


wat denk je nou? dat het nederlandse ministerie al dat geld gaat uitgeven aan heel veel vaccinaties die harstikke duur zijn? al die meisjes die ziek werden na de vaccinatie of overleden, had niks met die vaccinatie te maken. dat was ook wel gebeurd als ze vaccinatie niet gekregen hadden. daar is onderzoek naar gedaan, maar mensen geven graag de schuld aan iets wat buiten hen ligt.