Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-03-2009 21:48:55
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

het verhaal van rinske en haar drie zussen.


 


rinske, een dame uit leeuwarden, benaderde mij nadat zij het televisie programma “sneons” had gezien in het weekend van 7 en 8 maart.


zij belde de maandag daarna en vertelde dat zij het programma wel vier keer had bekeken en er behoorlijk door van de kaart was geraakt.


 


in dat programma, dat van zaterdagavond 18.20 uur tot halverwege de volgende dag elk uur voorbij schuift, had zij mij in “gesprek” gezien. in “gesprek” met een woordvoerster van het rivm en een gynaecoloog. in dat programma leg ik duidelijk de link die ik persoonlijk heel sterk zie tussen het geven van het vaccin nu aan de meisjes van 12 tot en met 16 jaar, en indertijd het voorschrijven van softenon en des.


 


dat werd uiteraard tegengesproken door beide partijen. en om die reden was rinske witheet geworden. razend, ze kon niet naar bed van kwaadheid.


maandag na de uitzending wist zij bij “omroep friesland” mijn telefoonnummer te krijgen na veel gebedel, wat uiteraard logisch is en waar ik ook blij om ben. maar men had duidelijk door dat deze dame mij echt wilde spreken omdat zij hier geestelijk veel moeite mee had.