Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-03-2009 21:50:15
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

vervolg:


toen heeft zij mij het volgende verhaal verteld:


 


huiverig is zij, bijzonder huiverig.


op 27-jarige leeftijd werd haar baarmoeder verwijderd. vanaf het begin had zij heel veel last van haar menstruaties, die zeer onregelmatig en heftig waren. dit speelde vanaf haar elfde jaar. een jong meisje dus dat meteen in de ellende verzeild raakte.


 


toen ze 26 jaar was had zij 3 kinderen, maar allemaal zeer beroerd gekregen. tijdens de eerste zwangerschap heeft zij thuis veel plat gelegen. haar tweede zwangerschap liep uit in een vroegtijdige opname in het ziekenhuis.


en haar derde zwangerschap was helemaal een drama. toen zij net wist dat zij zwanger was raakte zij 3 weken in het ziekenhuis, daarna 5 weken thuis en verder tot de bevalling in het ziekenhuis.


 


een jaar later, zij was 27 en haar jongste kindje net een jaar, moest zij halsoverkop naar het ziekenhuis en werd haar baarmoeder verwijderd. dit was de enige oplossing.


zij zou verder niets geweten hebben, ware het niet dat haar andere zus bij dezelfde gynaecoloog kwam met dezelfde klachten.


de man zei: ik heb je toch al eerder hier gehad? waarop haar zus vertelde dat hij haar verwarde met haar zus.


toen ging er bij de man een alarmbel rinkelen, hij lag meteen het verband met het des-gebeuren uit de zestigerjaren. er volgde verder onderzoek. ze bleken een kopie van elkaar te zijn, zelfde bloedplaatjes, etc. zou haar zus bij iemand anders zijn gekomen was de link nooit gelegd.