Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-03-2009 21:51:51
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

vervolg:


moraal van dit verhaal: rinske zag het programma, overzag haar eigen leven dat op elfjarige leeftijd totaal veranderde. zij wil zo graag de mensheid waarschuwen voor het feit dat het niet natuurlijk is om allerlei stoffen tot je te nemen of in te laten spuiten. zij zelf is het levende bewijs van het falen van de medische wetenschap.


 


en dan blijft men ons maar tegenspreken als wij die vergelijking trekken. qua middelen is het appels en peren vergelijken, maar qua het opdringen heeft het sterke tot zeer sterke overeenkomsten.


 


ik dank rinske dat zij de moeite heeft genomen mij te bellen en dat zij haar verhaal heeft willen vertellen om u allen te waarschuwen.


zij wil ook dat ik haar naam en woonplaats gewoon vermeld, zij heeft niets te verbergen.


haar volledige naam is: mevrouw rinske verwindt-broersma, te leeuwarden, friesland.


 


en persoonlijk raad ik u aan om eens op internet de naam: protelos in te tikken. ook daar komt u tot verassende berichten.


 


anneke bleeker,


bergen,


 


15 maart 2009.