Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2009 00:10:45
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

beste anneke,


wist u al dat er kinderen zijn die een epilepsiesyndroom hebben ontwikkelt na hun dktp-inenting?? en dan heb ik het niet over kindjes die af en toe een lichte epileptische aanval hebben, maar over kindjes die, doordat ze epilepsie( bijv. syndroom van west) kregen na hun dktp-prik, meervoudig gehandicapt zijn geraakt. u snapt niet waarom ik dat erbij haal?? ik snap ook niet zo goed wat protelos hier mee te maken heeft, het gaat namelijk over de hpv-inenting.


begrijp me niet verkeerd. het is vreselijk wat deze mevrouw en haar zussen mee moeten maken, maar het heeft niets met deze discussie te maken. en ik ben het absoluut met u eens dat onze meiden deze spuit vooralsnog niet moeten laten zetten, niet voordat dit bewezen effectief en bewezen veilig is. (en het gaat nog heel lang duren eer het zo ver is)


ohja, een opmerking voor een ieder die zich aangesproken voelt: het valt me op dat behoorlijk wat mensen schijnen te denken dat je je tekst maar zo groot mogelijk in beeld moet laten komen. dat hoeft niet hoor....m.a.w. mag het alstublieft met normale letters i.p.v. caps lock?? ik, en ik denk velen met mij, word hier helemaal knetter van.