Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mariegh
mariegh - 17-03-2009 15:37:42
Huishouden & Energie

Hoeveel huisdieren mag je in een huurwoning

Als ik jou was zou ik eens een rustig gesprek aanvragen met de verhuurder. zeker als jouw buren de vorige bewoners hebben weggetreiterd, moeten ze daar toch een dossier van hebben.  je kunt ook melding maken van de klachten over geluidsoverlast enz. wellicht kan de verhuurder ook nog bemiddelen tussen jou en de  buren. dat er bijv. afspraken worden gemaakt over wat wel en niet acceptabel is ivm blaffen, boren, muziek enz. maar wegtreiteren moet natuurlijk niet kunnen.
en verder kan het natuurlijk zo zijn dat er door de verhuurder regels zijn gesteld voor wat je wel en niet in je voorstuin mag neerzetten. en daar moet je je natuurlijk aan houden. kortom, probeer het in redelijkheid op te lossen voordat het escaleert. en de rijdende rechter kun je later altijd nog inschakelen, maar dan komt het waarschijnlijk nooit meer goed.