Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 18-03-2009 13:20:25
Voeding & Gezondheid

Amalgaam vervangen

hallo,


ik heb alleen maar composietvullingen. waarschijnlijk omdat ik jonger ben dan de gemiddelde expert hier (no hard feelings). ook heb ik een composietvulling in een kies die een behoorlijk gat had.


ik kan je dus niet vertellen wat het verschil in gevoel zal zijn tussen een amalgaanvulling en een composiet vulling.


wat ik je wel kan vertellen is dat ik de ene keer een week lang 'last' had van een gevoelige kies als deze net gevuld was en de andere keer had ik nergens last van. en met last bedoel ik geen pijn, alleen wat gevoeliger. maar dit gevoel verdwijnt na een paar dagen dagen tot een week.


en mijn eerste composietvulling is na 1o jaar vervangen omdat er een gaatje onder zat, niet omdat deze niet meer goed was.


maar wat ik zeker een voordeel vind, als ik met mijn mond open lach, zien al mijn tanden er mooi wit uit. maar ja, ik ben dan misschien wel een ijdeltuit!


groetjes,