Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brynnar
brynnar - 19-03-2009 12:07:28
Vakantie & Reizen

Vakantie tenerife

ik ben er een keer in december geweest met de kerst en zelfs toen waren de temperaturen overdag nog aangenaam, tussen 20-25 graden. 's avonds koelde het wel aardig af en was een trui en broek geen overbodige luxe. eén dag regen gehad en één dag bewolkt, verder stralend weer. eind maart zijn de temperaturen natuurlijk doorgaans nog iets aangenamer.


momenteel liggen de max temperaturen rond de 20 graden, minima rond de 17, wellicht net iets te koud voor de korte broek 's avonds. ik zou vlak voor vertrek het weerbericht in de gaten houden, zodat je tijdig de juiste kleding kutn pakken. niemand kan natuurlijk voorspellen wat voor weer het over twee weken zal zijn.


actuele weersinformatie: http://www.weathernews.nl/wereldweer/weer.asp?la=28.48&lo=-16.33&cid=12&stad=4392&land=sp&spanje">tenerife


mvgr - b