Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tammiek - 18-03-2009 20:50:55
Huishouden & Energie

Tips behang trekken

het zijn zeker een heeeeeelee zooi antwoorden. maar zo heeft iedereen weer een goed argument en een goed punt waar ik weer op kan letten. behang aftrekken doe ik ook niet dagelijks. dus iedere tip is welkom!


wat ik wel leuk vind aan de antwoorden op mijn vraag is dat de mensen elkaar niet al te veel lastig vallen. ik lees elke dag de vragen op kassa en vaak zie je meer geruzie tussen antwoordgevers dan dat de vrager geholpen wordt. heel jammer dat mensen zo hun frustraties kwijt moeten!!  


ik zou alle antwoordgevers van mijn vraag aan willen vinken dat ze het beste antwoordt hebben gegeven maar dat kan ik helaas niet. dus hierbij bedankt voor jullie antwoorden!!