Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wolfenjong
wolfenjong - 20-03-2009 11:36:01
Huishouden & Energie

Schimmel en vlekken op matras

hallo


doe wat waspoeder in heet water en maak de plekken nat door er een natte theedoek op de pleken te legen, en laat deze er een kwartier op liggen, en schrop daarna met een  borstel de plek nog na, en doe het hele matras nog even met de vochtige thee doek af, dan  maakt u het matras droog met een niet af  gevende badhanddoek en zet het matras als de zon schijnt buiten tot het weer droog is.


en wat anderen ook al aangeven, kunt u het beste een goede molton hoes gebruiken, en u matras regelmatig op zijn kant zetten zo dat het beter ventileelt, en te veel ventileren is net zo slecht als te weinig, hang een vochtmeter in de slaapkamer zo dat u kan aflezen dat het niet vochtiger als 60% wordt in de slaapkamer.


maar u kunt in toekomst beter een boxspring kopen, daar deze het beste ventileren.


succes er mee.