Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-03-2009 01:23:56
Voeding & Gezondheid

Hpv inenting

dus volgens het u zijn er geen goede testen??? bekijk onderstaande link dan even...


http://webserv.diagnosekanker.nl/sdknieuws/news.php?newsid=58


het blijkt dat er zelfs wel twee van die testen zijn die wel werken, twee zeg ik u!!  meneer of mevrouw van het rivm (ik denk namelijk dat u bij het rivm werkt of in ieder geval iets met deze campagne te maken hebt).....overtuigt u ons nu eens met goed onderbouwde en bewijsbare argumenten, en kom niet aan met dit soort kleuteronzin. met dit soort acties kunt u onze kinderen misschien ompraten, maar ons niet. u onderschat ons!!


en ja, ik zou graag hele positieve geluiden horen over dit gebeuren. maar we weten allemaal dat die er niet zijn he? althans niet zo positief als u het ons wilt doen geloven. en de website waarnaar u verwijst staat vol met onjuistheden.


wat mij verder opvalt is dat het rivm alle bijwerkingen die zijn gemeld, en dat zijn er nogal wat, af doet als niet waar. de doden die zijn gevallen na een hpv-injectie......allemaal toeval!! de miskramen en gehandicapte kinderen die zijn geboren.....allemaal toeval. de vrouwen die met ernstige, en soms levensbedreigende, complicaties zijn opgenomen......juist...allemaal toeval. fl*kker op.....toeval bestaat niet....een samenloop van omstandigheden wel!!


ik krijg steeds meer het idee dat het rivm denkt dat wij niet helemaal sporen ofzo, dat we alles voor zoete koek slikken. maar toevallig kan ik, en velen met mij, heel goed voor mezelf denken. ik bepaal zelf wel wat goed is voor mijn 15-jarige dochter en niet het rivm. en die opgeleukte folder mogen ze wat mij betreft in hun hol steken. ik word langzaam aan echt helemaal schijtziek van het rivm.


en nu zie ik pas dat ik niet heb ingelogd.....grmbl....geen zin meer om opnieuw te gaan typen, 


met groet van crise dan maar  (alvast met excuus voor het taalgebruik, maar ik heb het helemaal gehad met het rivm)